divendres, 22 de febrer del 2013

Cosetes raretes

Benvolgudes lectores raretes!

El projecte de crowdfunding dels contes rarets està esperant l'aprovació de verkami. Així com ens donin el vist-i-plau començarem a inundar bústies de correu i xarxes socials de spam literari. Pel moment, i perquè en feu un tast, tenim algun esborrany del que pot passar amb els contes rarets. 


Aquí teniu una imatge de la portada. L'elecció de la Nuri Marinel-lo, que a banda d'aportar escrits maquetarà el llibre, no podia ser més encertada. És una foto de llana de diferents colors que s'enreda. Vet aquí que aquest llibre s'està editant enredant un grapat de gent que és ben diferent, i que ho fa amb intenció de donar caliu a les vostres estones de lectura. 


Us agrada, eh? Però encara en tenim més! La Beatriz Caetano està treballant en la il·lustració del Conte de Les ulleres de veure-hi clar (Carles Alonso) i de moment tenim això, un preciós dofí...


Bé, crec que ja us podeu fer a la idea que estem posant tot el carinyo del món en portar-vos històries diferents i noves formes de llegir i mirar els contes. Pròximament tindreu més notícies. 
Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada